maanantai 24. maaliskuuta 2014

Tällä viikolla Tapahtuu

Hurjaa miten erilainen mieli on tällä viikolla kun vielä viime postauksessa. Tällä viikolla todellakin Tapahtuu. Tärkeintä on, että päästään Pinkin kanssa keikalle keskiviikkona. Koska Pinkin mielestä on TODELLA TÄRKEÄÄ miettiä vaatteita, kynsilakkoja, karvojen ajelua, korviksia ja muita koruja, kenkiä ja sen sellaista keikkaa varten, yritän löytää itsestäni samanlaisen ladyn. Siispä nyt galluppia, minkä näistä asuista valitsen vai mennäänkö ihan metsään? Tuo virkattu paita on niin mukava päällä ja mä olen ihastunut siihen (mut miks mä olen näin yläpainotteinen, aarrgh).

Näissähän on siis hirrveen paljon eroo :) Mut se on pienestä kii...

Ehdokas 1

Ehdokas 2

Ehdokas 3

Ja sitten musta hevonen ehdokas 4

 
Mun pillifarkku-nilkkuri-idea meni puihin kun Zalandon paketti ei saanut aikaiseksi ihastunutta kiljuntaa kuten mainoksessa... Tyydyn Desigual-tennareihin, eipähän pakota jalkoja loppuillasta :) Ja pillifarkut voin säästää sitten muuhun ajankohtaan.

Keikka on siis ykkösenä mielessä mut hei, nyt alkaa tapahtua muutenkin. Vanhan kodin kosteusmittaukset saatiin justiinsa päätökseen ja hyvältä näyttää, kaupat varmistuivat. Uuden kodin kaupoille päästään siitä sitten saman tien! Aamulla sain myös puhelun Savosta, ja jo tämän viikon perjantaina pääsen työhaastatteluun Siilinjärvelle. Kaikki peukut pystyyn! Miehen työkuvioista saadaan myös lisätietoa viikon lopussa. Ou jee mikä viikko - ja se on vasta alussa!

4 kommenttia:

 1. Kakkonen ja nelonen mun ehdottomia suosikeita!

  En jaksa odottaa. Mulla vaan vaatekriisi. EI ole vaatteita! Huoh!

  VastaaPoista
 2. Ykkönen ja nelonen!! Mahtavaa iltaa teille!!

  VastaaPoista
 3. Pinkki: tulenko tänään vielä makutuomariksi? Otetaan lisää kuvia Elisaa varten ;) ja Elisa, kiitos kaunis! Nelonen on nyt kerännyt eniten plussia, hmmm....

  VastaaPoista
 4. Hieman alkoi naurattamaan kun aloin uudestaan lukemaan tätä. "todella tärkeää miettiä meikkejä ja vaatteita jne". Pinnallinen pinnallisempi pinnallisin MINÄ. :D
  Karvoista en kyllä ole sanaakaan sanonut. :)

  VastaaPoista