torstai 12. joulukuuta 2013

Tonttutouhuja ja tyytymättömyyttä

Käsityöpainotteisia tonttutouhuja olen puuhaillut viime viikkoina ahkerasti. Tulosta on syntynyt, mutta silti minua vaivaa pieni tyytymättömyys kädenjälkeen. Sen siitä saa kun ei jaksa katsella ohjeita vaan tekee päästään... Sukulaiset ja ystävät voivat nyt arvailla mikä paketti kullekin on tulossa. Ehkä ainut, johon olen tyytyväinen on tämä Tommy Hilfiger-kopio -villasukkapari 17-vuotiaalle kummipojalle.


Esikoisen eskariope, nuori, tyylikäs vaaleaverikkö saa joulukiitokseksi lapaset. Nämä harmaat lapaset kantavat nimeä Huurre, ja niihin teen vielä pienet ympyränmuotoiset isöäidinneliö-jäljitelmät koristeeksi. Kuvassa keskellä on Revontuli-lapaset ja oikealla Lämpö-nimiset lapaset. Minulla on joku outo tarve nimetä työni. Siksipä nuo villasukatkin ovat Tommy-nimiset :)


Rakkaan kummitädin piposta tuli oudon mallinen pöydällä, mutta makea päässä pitsireunuksen ansiosta. Aion tuplata onnistumisen mahdollisuudet ja tekaista vielä trikoopipon ommellen. Nämä pipot ovat nimeltään Loimu, Harmaja ja Hiippalakki.Pikkuhiljaa alan tajuta, että joulu on jo ovella. Tervetuloa vaan! Uuden maidottoman ja gluteenittoman elämän kunniaksi kokeilen täällä innolla leipomuksia ja reseptejä. Tässä odottaa gluteeniton, maidoton ja munaton peltileipä uuniin pääsyä. Kuinkahan käykään?

1 kommentti:

  1. Sä olet niin lahjakas nimeämään sukkia :) JA tekemään niitä, Noi Tommy sukat vetoaa muhun t. Tommy girl in her dreams

    VastaaPoista